English

Over ons

Tele-Breva was reeds in de jaren ‘70 een begrip als installateur van centrale antennes en communicatiesystemen. Door kwaliteit en service bouwde zij een belangrijk en trouw klantenbestand op in de bouwsector, bij openbare en parastratale diensten, industrie en installatiebedrijven. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, de groeiende beveiligingsmarkt en het ontbreken van systeemintegratoren leidde tot de huidige activiteit.

Kwaliteit, innovatie en service zijn de waarden die het bedrijf toelieten een belangrijke plaats in te nemen in een marktsegment waar kennis, vertrouwen, discretie en bedrijfszekerheid voorop staan.

Als systeemintegrator specialiseert Tele-Breva zich in het op maat samenstellen van uiteenlopende veiligheids- en communicatiesystemen. Wij richten ons zowel op projecten voor openbare diensten als voor industrie. Hierbij staat steeds de kwaliteit, integratie en IP technologie centraal. Voor de technieken IP camerabewaking, stuur- en overwakingssystemen, toegangscontrole, biometrie, cel- en dienstinterfonie, public address, congress, brand- en inbraakdetectie werken we samen met toonaangevende partners.

Tele-Breva biedt een totaalservice van audit, studie en offerte, tot plaatsing, indienststelling en service.

Tele-Breva is Uw partner in integratie.

A passion for IP